Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

SCENAR η Υπέρ Θεραπεία



Ιστορία: Το S.C.E.N.A.R., η Self-Controlled Energo Neuro Adaptive Regulation, αναπτύχθηκε από το Ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα για να υπερπηδήσουν τα ιδιαίτερα προβλήματα των διαστημικών ταξιδιών. Τα φάρμακα δεν ήταν πρακτικά λόγω της μεγάλης ποικιλίας και της ποσότητος, και επίσης λόγω της συγκεντρώσεως τοξινών στο σύστημα ανακυκλώσεως του νερού. Μια θεραπεία για όλο το πλήρωμα.
Μια Ρωσική ομάδα γιατρών και επιστημόνων, με βάση το πανεπιστήμιο Sochi και με την καθοδήγηση του Alexander Karasev στα τέλη του 1970, ανέπτυξαν μια μέθοδο θεραπείας ενεργειακή, πολύ-εφαρμοζόμενη και μη επεμβατική. Ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που πέτυχαν επαναλαμβανόμενη θεραπεία χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά σήματα για να τονώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Ο επικεφαλής επιστήμονας καθηγητής Revenko ισχυρίζεται ότι ελάχιστες ασθένειες δεν μπορεί να θεραπεύσει το SCENAR. Τα τεστ στην Ρωσία έδειξαν ότι είναι αποτελεσματικό στο 80% των περιπτώσεων.
Πώς δουλεύει: Το SCENAR χρησιμοποιεί βίο-ανάδραση εξιτάροντας το νευρικό σύστημα, επίσης μπορεί να το διδάξει πώς να θεραπεύει τον εαυτό του. Η συσκευή στέλνει μια σειρά σημάτων μέσα από το δέρμα και μετρά την ανταπόκριση. Κάθε σήμα στέλνεται μόνο, όταν μια αλλαγή σε απάντηση του προηγουμένου σήματος έχει εγγραφεί στις ηλεκτρικές ιδιότητες του δέρματος. Οι ορατές αντιδράσεις περιλαμβάνουν κοκκίνισμα του δέρματος, μούδιασμα, ακαμψία – κόλλημα (η συσκευή δίνει την αίσθηση ότι σέρνεται πάνω σε μαγνήτη), και αλλαγές στους αριθμούς των ενδείξεων.


Οι C-ίνες που αποτελούν το 85% των νεύρων στο σώμα, αντιδρούν περισσότερο στην ήλεκτρο διέγερση και είναι υπεύθυνες για την παραγωγή των νευροπεπτιδίων.
Το σώμα μπορεί να συνηθίσει σε μια σταθερή παθολογική κατάσταση, που μπορεί να προέρχεται από τραυματισμούς, αρρώστιες η τοξικότητα. Το SCENAR καταλύει την διαδικασία δημιουργίας ρυθμιστικών πεπτιδίων με διέγερση των C-ινών στο σώμα όπου είναι απαραίτητο.


 Είναι αυτά τα νευροπεπτίδια που με την σειρά τους ξανά αποκαθιστούν την την φυσιολογική κατάσταση του σώματος και είναι υπεύθυνα για την διαδικασία της θεραπείας. Καθόσον αυτά τα πεπτίδια κρατάνε αρκετές ώρες, η θεραπεία θα εξακολουθήσει αρκετές ώρες μετά το πέρας της θεραπείας. Η μεγάλη ποσότητα των νευροπεπτιδίων και των C-ινών στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, έχει ως αποτέλεσμα σε μια περιοχή με άλλες χημικές ανισορροπίες, διορθώνοντας την αϋπνία, την όρεξη και προβλήματα συμπεριφοράς.



Στην Ρωσία υπάρχουν πάνω από 50.000 περιπτώσεις της χρήσεως του και 600 γιατροί το χρησιμοποιούν σαν το κύριο θεραπευτικό τους εργαλείο. Υπάρχει ένας θησαυρός πληροφοριών από έγγραφα ερευνών, κλινικές αναφορές και manual λειτουργίας. Η συσκευή χρησιμοποιείται σε πολλές περιπτώσεις αρρώστιας η τραυματισμών : κυκλοφοριακό, αισθητηριακό, αναπνευστικό, νευρολογικό, ουρογεννητικό σύστημα, μυοσκελετικό, γαστρεντερικό, ενδοκρινολογικό, ανοσοποιητικό και ψυχολογικών διαταραχών.
Το scenar επίσης χρεώνεται με πολύ γρήγορους χρόνους ανανήψεως. Είναι γνωστή η γρήγορη ανάρρωση των Ρώσων αθλητών μετά από σοβαρούς τραυματισμούς, και μετά να σπάνε παγκόσμια ρεκόρ. Στις κλινικές ατυχημάτων, η ικανότητα του να βοηθά την ανάνηψη σε θύματα καρδιακών προσβολών, μαζικών τραυμάτων και ανθρώπους που βρίσκονται σε κώμα. Επίσης πρόσφατα βρέθηκε ότι βοηθά στην βελτίωση της ικανότητας μαθήσεως, την μνήμη, την σεξουαλική δυσλειτουργία και στην βελτιωμένη φυσική υγεία. Τελικά δοκιμές στην Ρωσία δείχνουν ότι μειώνει δραματικά τον πόνο. Ασθενείς με καρκίνο και σπασίματα βρήκαν περισσότερη ανακούφιση από με το scenar από ότι με απιοειδή. Φυσικά εφαρμόζεται και για κοσμητικούς λόγους.
Το scenar ζυγίζει περίπου 300 γραμμάρια, έχει μήκος 200χιλιοστά, με μια ηλεκτρική επαφή και χρησιμοποιεί μπαταρία 9volt.


Νέα εφεύρεση από το ιατρικό τμήμα της KGB, χρησιμοποιεί την αρνητική θάλασσα ενέργειας του Dirac για θεραπεία ! του Tom Bearden
Οι Ρώσοι έχουν χρησιμοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια την πρόδρομη μηχανική (γαργάλισμα της Θάλασσας Κενού του Dirac) σε ορισμένα μυστικά υπέρ όπλα. Δούλεψαν με αυτήν την μηχανική από το 1950 σε ένα απόλυτα μαζικό και μυστικό πρόγραμμα με διαταγή του Στάλιν. Αλλά κράτησαν την πρόδρομη μηχανική (στην οποία αναφέρονται ως energetics) απόλυτα κρυμμένη και πλήρως ελεγχόμενη από την KGB.


Πριν μερικά χρόνια, η Ρωσική KGB έδωσε μια αυτοματοποιημένη ιατρική συσκευή χειρός ονομαζόμενη Scenar, η οποία χρησιμοποιούσε την αρνητική θάλασσα ενέργειας του Dirac για να απαλύνει πολύ τον πόνο. Πραγματικά ελάττωνε πολύ τον πόνο αλλά με ελάχιστες θεραπευτικές ικανότητες, λόγω του ότι ήταν ειδικά σχεδιασμένο να μην θεραπεύει. Η Δύση έδωσε μικρή σημασία και είχε ελάχιστη ιδέα (ακόμη και τώρα), το πώς δουλεύουν τέτοια συστήματα. Οι Ρώσοι απλώς θεωρούν τους Δυτικούς χαζούς ως προς την νέα φυσική, και δεν έκαναν τον κόπο να εξηγήσουν την διαδικασία, γιατί ακόμα αρνούνται δεχθούν και να καταλάβουν την αρνητική ενέργεια, αφού την απέκοψαν βιαίως από την συμβατική φυσική το 1934. Και οι Δυτικοί επιστήμονες φαίνεται να αδιαφορούν πλήρως για τις εκπληκτικές δυνατότητες του ελεγχόμενου γαργαλίσματος του κενού της θάλασσας Dirac με μικρούς απότομους παλμούς !
Πριν από δύο χρόνια οι Σοβιετικοί τελικά έδωσαν μια συσκευή Scenar-Cosmodic μια βελτίωση στο αρχικό Scenar που θεραπεύει επιπλέον από το αρχικό που μόνο απαλύνει τον πόνο. Το καινούργιο περιλαμβάνει μια επί πλέον συσκευή μέσα του, που είναι σχεδιασμένο να παράγει πιο περιορισμένο γαργάλισμα της θάλασσας Dirac ώστε να θεραπεύει Ήδη χρησιμοποιείται ανοικτά από του Ρώσους και ορισμένους Ευρωπαίους γιατρούς. Έχουν αναφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στους ιστότοπους τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου