Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Δαίμονες-Παράσιτα μυαλού!


Γράφει η Eva Cat
Εξ αρχής της ανθρώπινης ιστορίας, υπάρχουν αναφορές για οντότητες που επιδιώκουν άλλες τη καταστροφή κι άλλες την απορρόφηση της ενέργειας του ανθρώπινου είδους. Τις συναντάμε σε διαφορετικές εποχές και υπό το πρίσμα διαφορετικών κοινωνικών αντιλήψεων. Στην παγκόσμια όμως συλλογική συνείδηση είναι σχεδόν καθεστώς. Πόσο αλήθεια όμως μπορεί να κρύβεται σε αυτές τις αναφορές και ας τις δούμε με μια διαφορετική ματιά.
Ο όρος Ultraterrestrials εισήχθη για πρώτη φορά από τον ερευνητή παραφυσικώνJohn A. Keel, συγγραφέα του “The Mothman Prophecies”.Ο Keel πίστευε  ότι οι εξωγήινοι, υπερφυσικές οντότητες και κρυπτο-ζωολογικά πλάσματα όλων των ποικιλιών μπορεί να αντιπροσωπεύουν τις διάφορες εκφάνσεις και μορφές από κάποιο είδος αόρατων  πληροφοριών που υπήρχαν σε στενή σχέση με τον άνθρωπο από ανέκαθεν, αν και σε μια παράλληλη διάσταση.Κατά καιρούς, και υπό ορισμένες προϋποθέσεις, μπορούν να περάσουν στη πραγματικότητά μας - και μερικά μοναδικά άτομα έχουν την ικανότητα να τους αισθανθούν ή ακόμα και να τους αντιληφθούν. 


Ο Keel πρότεινε την άποψη  ότι οι Ultraterrestrials ήταν κατά κάποιο τρόπο σε θέση να χειραγωγήσουν το ανθρώπινο μυαλό, να αλλάξουν  τα συστήματα πεποιθήσεων μας, και να μας εμφανίζονται σε μορφές που ταιριάζουν στις  σύγχρονες  πεποιθήσεις μας, όπως οι άγγελοι, οι δαίμονες, τα τζίνι, οι  νεράιδες, οι πνευματικοί οδηγοί ή σαν εξωγήινοι από άλλον πλανήτη.Οι Ultraterrestrials είναι εκ φύσεως μιμητές, που εμφανίζονται ξανά και ξανά σε όλη την ιστορία, δανειζόμενοι μεταμφιέσεις από το συλλογικό ασυνείδητο μας, μπερδεύοντας τους ανθρώπους με παράξενο και παράλογο τρόπο.
                      


                                       "Demons & Deities"


"Είχα ένα όραμα της ψυχής της ομάδας της ανθρωπότητας ως μια τέλεια κυκλική πισίνα ζωντανού, διαρκούς,έντονου φωτός .Γύρω από το χείλος της Γαλαξιακής  πισίνας ήταν μια πολύπλοκη ποικιλία σεξουαλικών τελετών, μια αλληγορία για όλες τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Διαφανείς  Ινδουϊστικές θεότητες όρμησαν  πάνω από την ομάδα που έπαιρνε την υπερβολική ενέργεια της απαστράπτουσας  πισίνας και διαπέρασαν την ομάδα ως έκσταση και πόνο. Είδα ότι ο λόγος που ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι ήταν για να προσφέρουμε μια ψυχική ενέργεια για τους Θεούς και τις Θεές. Είδα την καρδιά μου ως άξονα του  κάρμα, επίγειες και καθολικές ενέργειες, αποκόπτοντας  αλλά και ενώνοντας τις πολικότητες των ανδρών /και  γυναικών, γέννησης /και  θανάτου, καλού /και  κακού, και αγάπης / και μίσους. Για να διατηρηθεί η ισορροπία των δυνάμεων που τρέφονται και οι  δύο, Θεοί και Δαίμονες". Αυτή η εμπειρία- όραμα έγινε τελικά το αριστούργημα: Δαίμονες και Θεότητες.


 Αξιοσημείωτες ερευνητές όπως ο J. Allen Hyneck και Jacques Valleeέχουν έρθει λίγο πολύ στο ίδιο συμπέρασμα.
 Όπως ο Δούρειος Ίππος, οι Ultraterrestrials φαίνεται να αποκρύπτουν  τους εαυτούς τους  σε κάποια μορφή που μπορούμε εύκολα να αποδεχθούμε και να εξηγήσουμε σύμφωνα με την άποψη της παρούσας κοσμοθεωρίας μας. Ακριβώς όπως ένα εξελιγμένο, εξειδικευμένο αρπακτικό θα μεταμφιεστεί για να πιάσει το θήραμά του.
 Ένα πράγμα είναι σαφές, αυτά τα αρπακτικά, που ζουν μεταξύ των διαστάσεων όντα, είναι μοχθηρά και φαίνεται να απολαμβάνουν και να χαίρονται με το αγαπημένο παιχνίδι τους, δηλαδή  να ενοχλούν, να εξοργίζουν και να  βασανίζουν  την ανθρωπότητα.

 
Ορισμένοι ερευνητές που μελετούν τα παραφυσικά φαινόμενα έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να ισχυρίζονται ότι η σχέση μεταξύ των οντοτήτων αυτών και του εαυτού μας είναι η ίδια σχέση ενός παρασίτου  με τον ξενιστή του.Αυτές οι οντότητες μπορεί να αντιπροσωπεύουν κάποιο είδος αιθερικού ή ενεργητικού παράσιτου που μπορεί να μας κατέχει, να μας  χειραγωγεί και να μας ελέγχει  για να τρέφεται  από την ενέργεια των συναισθημάτων και τους φόβους μας.‘Ενας παρασιτικός οργανισμός είναι ένα θεμελιώδες συστατικό της οργανικής ζωής στο σύμπαν.Ο κόσμος είναι γεμάτος από παράξενα παράσιτα που μπορεί να καταλάβουν τη βούληση μιας φαινομενικά πιο εξελιγμένης υποδοχής – οντότητας και να την αναγκάσουν να κάνει περίεργα πράγματα σε αντίθεση με τη φύση και την επιβίωσή της.


 Εξετάστε τον κύκλο ζωής του sacculina carcini, ένα παρασιτικό είδος που φαίνεται λες και έχει βγει κατ 'ευθείαν από μια σύγχρονη επιστημονικής φαντασίας ταινίας τρόμου.
Πολλοί από εσάς έχετε δει πιθανώς το "face-hugger"στην ταινία  Alien , ένα σαρκώδες νύχι-σαν της αράχνης , που αποθέτει στο στήθος του ξενιστή ένα αυγό, εμποτίζοντας το θύμα του. Λοιπόν, το sacculina carcini αρχίζει τη ζωή του ως ένας φτερωτός, παλλόμενος ζελές- σταγόνα που παρασύρεται στα στροβιλιζόμενα  ωκεάνια ρεύματα, ώσπου μια μέρα φτάνει σε ένα καβούρι, προσκολλάται πάνω του, και εμφυτεύει σκουλήκια μέσα από το εξωτερικό του καβουριού, εισβάλλοντας στο σώμα του.
Μόλις στο εσωτερικό του καβουριού, το sacculina αναπτύσσει μάζες από ξενιστές-έλικες –DNA, που συνδέονται με όλα τα όργανα, τους μυς, τα μάτια, το στόμα και τον εγκέφαλο του ξενιστή τους, καθώς τρέφονται αργά από τα σπλάχνα του καβουριού, το sacculina μεγαλώνει, και διογκώνει  και  προκαλεί οίδημα στο από χιτίνη κέλυφος του καβουριού.
Η sacculina carcini έξυπνα ενώνει το δικό της νευρικό σύστημα με εκείνο του ξενιστή και ουσιαστικά  το μετατρέπει σε ζόμπι.
Αυτό είναι το τρομακτικό τελικό αποτέλεσμα μιας παρασιτικής εισβολής: συνολική κατοχή του ξενιστή. Μόλις το sacculina έχει καταλάβει πλήρως το σώμα του καβουριού, το καβούρι δεν θα μπορεί πλέον ούτε να αυξηθεί ούτε να ζευγαρώσει ξανά. Βιολογικά το καβούρι παύει να υπάρχει, δεν έχει δική του θέληση, αλλά το σώμα του έχει πλέον καταληφθεί και οδηγείται σαν «όχημα» από την sacculina που το  χειραγωγεί κατά το δοκούν, μειώνοντας κάθε φορά και περισσότερο την  ανεξαρτησία του και θα ζήσει σαν ένα είδος ζόμπι για όλη τη διάρκεια της ζωής του στον πυθμένα του ωκεανού, τροφοδοτώντας  το ύπουλο παράσιτο και τις νεαρές προνύμφες του που τώρα αναπτύσσονται μέσα σε αυτό .
Όλα τα παράσιτα απορροφούν τη ζωή από τους ξενιστές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά υπάρχουν μόνο μερικά, όπως το sacculina carcini, τα οποία έχουν αναπτύξει την ικανότητα να μετατρέπουν τους «οικοδεσπότες» τους σε ζόμπι και να τους ελέγχουν καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους.
Εμείς οι ίδιοι έχουμε αναδειχθεί ως το απόλυτο αρπακτικό και παράσιτο στη Γη  σήμερα, καταβροχθίζοντας τον πλανήτη μας και τους φυσικούς πόρων του, οδηγώντας σε μαζική εξόντωση της ζωής, και προκαλώντας  τεράστια ζημία και βλάβες στο περιβάλλον και τη ζωή με αμέτρητους τρόπους .Ανεξέλεγκτη βιομηχανική ανάπτυξη, τεχνολογία, αποψίλωση δασών και εξαφάνιση ειδών του ζωϊκού και φυτικού βασιλείου.
Για όποιον τρομοκρατείται από την προοπτική μιας αποκάλυψης- Ζόμπι, η τρομακτική αλήθεια είναι ότι ένα «ζόμπι» παράσιτο, όπως το Sacculina carcini θα μπορούσε να του δοθεί αρκετός χρόνος, με μεταλλάξεις και προσαρμογές - θεωρητικά εξελίσσεται για να αναλάβει ανθρώπους-ξενιστές, όπου το μυαλό και το σώμα ενός ατόμου θα είναι κυριολεκτικά κατειλημμένο, και θα λειτουργεί και θα ελέγχεται από ένα "εξωγήινο μυαλό". Το μολυσμένο ον θα είναι λίγο περισσότερο από ένα όχημα στην υπηρεσία και  τη βούληση των ξενιστών ,ο παρασιτικός οργανισμός  θα το ελέγχει. The Walking Dead !!!
Ο μόνος τρόπος για να θεραπεύσει κανείς  το μολυσμένο άτομο θα είναι πιθανώς να το πυροβολήσει στον εγκέφαλο, πράγμα που θα κατέστρεφε την ικανότητα του παρασίτου να ελέγχει τη κινητική λειτουργία του ¨οικοδεσπότη». Φρικτή σκέψη....
Ουσιαστικά ένα παράσιτο είναι ένας οργανισμός που ζει επί ή εντός ενός οργανισμού ενός άλλου είδους, που είναι γνωστό ως ξενιστής, από το σώμα του οποίου αποκτά τη τροφή του.
Πιθανόν να έχετε ακούσει την έκφραση "Όπως και πάνω, έτσι και κάτω". Ένα πράγμα που αυτή η έκφραση μας λέει, είναι  ότι μπορεί μερικές φορές να μάθουμε ή να συμπεράνουμε πράγματα μέσα από τη μελέτη ενός αντικειμένου ή υποκειμένου. Και ότι τα πράγματα που φαίνονται πολύ διαφορετικά, μπορεί πραγματικά να είναι αρκετά παρόμοια.
Με αυτό κατά νου, θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν είναι πιθανό κάποια έξυπνη, παρασιτική μορφή, μεταφυσικής ή πνευματικής ζωής να υπάρχει και να  δραστηριοποιείται στον πλανήτη σήμερα, οργανισμοί που υπάρχουν σε ενεργειακό επίπεδο γύρω μας που συνήθως  δεν τους βλέπουμε, ακόμη και σμήνη ολόκληρα γύρω μας
                              


Αν κοιτάξουμε πίσω σε γραφές αρχαίων πολιτισμών και θρησκευτικά κείμενα από όλο τον κόσμο, μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες που έχουν απασχολήσει τα μυαλά των σαμάνων και των  ιερέων αλλά και των γιατρών για χιλιάδες χρόνια, είναι οι εκτενείς αναφορές σε ξενιστές και κατηγορίες απόκοσμων πλασμάτων, πνευμάτων  και οντοτήτων που έχουν βασανίσει ανείπωτα την ανθρωπότητα για αιώνες και συνεχίζουν και σήμερα.
Ένα μεγάλο μέρος των θρησκευτικών και πνευματικών πρακτικών αλλά και παραδόσεων της ανθρωπότητας είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο σε περίτεχνες προσευχές και μέσα που έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί για να μας προστατεύσουν από κάποιου είδους εχθρική, επιθετική, αόρατη δύναμη που μπορεί να πάρει τον έλεγχο του νου και του σώματός μας
Εάν υπάρχουν παρασιτικές οντότητες που δραστηριοποιούνται και ζουν σε κάποιο ενεργητικό επίπεδο που μας περιβάλλει, θα περίμενε κανείς να βρει πολλά  και διαφορετικά υποείδη που εξελίχθηκαν ,ποικίλης μοναδικότητας και ευφυΐας, όλα σε συνεχή αναζήτηση για τις πιο πλούσιες πηγές ενέργειας που θα μπορούσαν να τρέφονται από αυτές.
Αν αυτά είναι στην πραγματικότητα πνευματικές οντότητες, τότε ποια θα ήταν η πλουσιότερη πηγή ενέργειας στον πλανήτη;


Η μόνη δυνατή απάντηση σε αυτό είναι τόσο ενοχλητική όπως είναι λογική:  Η τροφή τους θα πρέπει να είναι η ενέργεια και τα συναισθήματα που παράγονται από την ανθρώπινη ψυχή .Και σε μικρότερο βαθμό, η ενέργεια  από τις  άλλες μορφές ζωής σε αυτό τον πλανήτη.
Οι Ινδιάνοι γιατροί και θεραπευτές έχουν ασχοληθεί με αυτά τα είδη των παρασιτικών οντοτήτων στις δικές τους παραδόσεις.
Σε ένα βιβλίο που ονομάζεται «Native Healing», ο συγγραφέας αποδίδει αυτό το είδος του ψυχικού βαμπιρισμού σε κάτι που ο ίδιος αποκαλεί το «σύνδρομο σκιά». Ο φυσικός κόσμος πιστεύεται ότι είναι γεμάτος από όλα τα είδη των πνευματικών οντοτήτων, και καλών και κακών, δηλώνει.
Μία κατηγορία ενός «κακού» πνεύματος περιγράφεται ως μια σκιώδης παρουσία ή δύναμη. Είναι αυτό που πιο συχνά  βλέπει κάποιος με την περιφερειακή όραση, και θεωρείται ως μια φευγαλέα φιγούρα- σκιά.
Μερικές φορές αυτές οι σκιές ακολουθούν τους ανθρώπους στο σπίτι τους από μέρη που έχουν επισκεφθεί και τους  βασανίζουν  προκαλώντας δραστηριότητα poltergeist και άλλες συναφείς στοιχειωμένες  διαταραχές
Στο βιβλίο περιγράφει αυτά τα όντα- σκιά ως «σκοτεινή δύναμη»  της φύσης με μοναδικό λόγο ύπαρξης τους να βασανίζουν και να παρενοχλούν τους ανθρώπους.


Η  λεία τους, άνθρωποι που "έχουν μια αδύναμη αύρα», ή είναι «συναισθηματικά ή διανοητικά ασθενείς και κάτω από κάποιο είδος  στρες». Τονίζεται ότι αυτές οι οντότητες δένονται  με το περιβάλλον τους και συχνά θα επιτεθούν και θα προσκολληθούν σε ανθρώπους που εισβάλλουν  στο «χώρο» τους.
Ο Carlos Castaneda οπαδός του Σαμανισμού και της New Age θρησκείας (
Ο Καστανιέδα αποσύρθηκε από τη δημόσια θέα το 1973, ζώντας σε ένα σπίτι με τις τρεις "μάγισσες", γυναίκες που είχαν κόψει τις σχέσεις με τις οικογένειές τους και είχαν αλλάξει τα ονόματά τους. Ίδρυσε την Cleargreen, έναν οργανισμό που προωθούσε την Προένταση (Tensegrity), μια σειρά ασκήσεων Τολτέκικης προέλευσης που ήταν ιδιαίτερα δυνατές πνευματικά. Μετά το θάνατο του Καστανιέδα το 1998, οι τρεις μάγισσες και άλλοι άνθρωποι που ήταν συνδεδεμένοι με τον Καστανιέδα εξαφανίστηκαν από την κοινή θέα)μιλά για τις παράξενες οντότητες που ο ίδιος αποκαλεί «the flyers» σκιώδη πλάσματα σαν σκουλήκια- που τρέφονται από την ανθρώπινη ενέργεια και έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν το μυαλό τους στο μυαλό ευαίσθητων άτομων. Η φυσική περιγραφή των πλασμάτων ακούγεται ύποπτα όπως "ράβδοι," το παράξενο, έντομο-ιπτάμενοι οργανισμοί  που έχουν βιντεοσκοπηθεί και τεκμηριωθεί από τον Jose Escamilla.





Τα παράσιτα Mind από τον Colin Wilson
Ο Wilson  έχει συνδυάσει  το σκοτεινό όραμα του HP Lovecraft με τη δική του επαναστατική φιλοσοφία και τις  μοναδικές ικανότητες αφήγησης,  να παράγει μια εκπληκτική, υψηλής έντασης ιστορία φαντασίας. Ένας καθηγητής κάνει μια τρομακτική ανακάλυψη, ενώ εκτελεί ανασκαφή  σε ένα απειλητικό αρχαιολογικό χώρο. Για πάνω από 200 χρόνια, τα παράσιτα μυαλού(Mind Parasites )παραμονεύουν στα βαθύτερα στρώματα της ανθρώπινης συνείδησης και τρέφονται με την ανθρώπινη δύναμη ζωής και σταθερά κερδίζουν  μια θέση στον πλανήτη. Τώρα απειλούν με την εξαφάνιση της ανθρωπότητας. Μπορούν να νικηθούν με ένα μόνο όπλο: το μυαλό, που ωθείται πέραν των ορίων. Τόσο ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να διαβάσουν τις σκέψεις ο ένας  του άλλου, το φεγγάρι να μπορεί να μετατοπιστεί από την τροχιά του με τη σκέψη και μόνο. Τόσο, ώστε ο άνθρωπος να μπορεί επιτέλους να πάει στη μάχη με τα απεχθή παράσιτα επί ίσοις όροις.(Κούφια Γη, υποχθόνιες οντότητες, Νεφελείμ,  δαίμονες… σας θυμίζει κάτι; Λίλιθ και  Μπαχωμέχ-όντα που τρέφονται με την ανθρώπινη ενέργεια και ΕΛ-όντα με υπέρ-δύναμη ικανά να αντιπαρατεθούν μαζί τους και να νικήσουν).
Ο συγγραφέας και ερευνητής Colin Wilson έγραψε μια παράξενη ιστορία επιστημονικής φαντασίας που ονομάζεται «Τα παράσιτα Νου», για αυτά τα είδη των παρασίτων, υποδηλώνοντας ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να καταληφθούν  από αυτά, και να χειραγωγηθούν σαν μαριονέτες ή ζόμπι για να αναπαράγουν ακόμη περισσότερο πόνο και  φρίκη στον πλανήτη μέσω των πολέμων και των συγκρούσεων και παράλογο χάος, δημιουργώντας μια πανδαισία ενέργειας για τους οργανισμούς αυτούς και τους γόνους τους, άπειρη τροφή δηλαδή .
Το Μυθιστόρημα του Colin προτείνει ότι  τύραννοι όπως ο Χίτλερ και ο Στάλιν μπορεί να μην ήταν  τίποτα περισσότερο από τα κούφια, άδεια κελύφη των ανθρώπων που είχαν καταληφθεί από ένα «παράσιτο του νου», οδηγώντας τους συνανθρώπους τους στη δουλεία και τη διατήρησή τους σε μια αποδυναμωμένη και ευάλωτη κατάσταση, παρατείνοντας τον ανθρώπινο πόνο και τη δυστυχία.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι παρασιτικές οντότητες μπορούν να έλκονται ιδιαίτερα από ένα είδος που βρίσκεται στα πρόθυρα κάποιου εξελικτικού άλματος-θεωρητικά, αυτό είναι όταν οι ψυχικές ενέργειες του είδους θα είναι πιο έντονες, πιο σημαντικές και πιο ισχυρά φορτισμένες - και, μοιάζει πολύ με το Sacculina carcini, το παράσιτο που εισβάλλει και τρέφεται από τα είδη ενεργητικά όσο μπορεί,  χρησιμοποιώντας τα  όσο είναι απαραίτητα για τη διατροφή του, έως ότου ο ξενιστής έχει εξαντληθεί και δεν έχει καμία περαιτέρω χρήση.
Δεν είναι η πρόθεση του παρασίτου να καταβροχθίσει τον ξενιστή όλο με τη μία, γιατί από τη στιγμή που έχει γίνει αυτό, θα είναι αναγκασμένο να αναζητήσει άλλη πηγή τροφής. Η ενεργητική μετάγγιση της ζωής-δύναμης ενός είδους είναι μια διαδικασία που θα μπορούσε να πάρει πολλούς αιώνες και χιλιετίες, σίτιση από το συλλογικό πόνο και τη δυστυχία της ανθρώπινης φυλής.
Επιστρέφοντας στα έργα ζωγραφικής του Alex Grey 's, μερικοί άνθρωποι  περιγράφουν το  σουρεαλιστικό ύφος τέχνης του οραματιστή ως ένα είδος «που απαγορεύεται να δει κανείς»  -που σημαίνει ότι η τέχνη περιέχει αποκαλύψεις -αλήθειες που συνήθως είναι κρυμμένες , που όμως χρειάζονται απεγνωσμένα να δουν και να καταλάβουν. 

Έχουμε την τάση να βλέπουμε τους εαυτούς μας ως τους δασκάλους-κυρίαρχους αυτού του κόσμου και του σύμπαντος στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας ... αυτό είναι που είμαστε διδασκόμαστε-  αλλά είμαστε πραγματικά;
Ή είναι αυτό ακριβώς μια καθησυχαστική  ψευδαίσθηση, βολική για όσους πεινάνε για την …ενέργεια μας; Κι ίσως αυτές οι παρασιτικές οντότητες να έχουν πολλά ονόματα ή να είναι διάφορα μοχθηρά είδη. Κατασκευασμένα από άλλες υπεροντότητες ή αυθύπαρκτα όντα, παράσιτα, εξωγήινοι, Βαμπίρ, Δαίμονες, όπως θέλετε ονομάστε τα… έχουν στόχο το ανθρώπινο είδος; 

Η Χριστιανική πίστη έχει κατονομάσει το χειρότερο είδος. Δαίμονες !!! Παράσιτα του μυαλού, άυλα, μοχθηρά όντα ανά τους αιώνες,  που καταλαμβάνουν τη ψυχή και το νου των ανθρώπων, απορροφούν την ενέργειά τους, τρέφονται με τη δυστυχία που τους προκαλούν, καθιστώντας τους άβουλα όντα και υποχείριά τους, οδηγώντας τους μακρυά από το Θεό, τη μόνη ελπίδα σωτηρίας.
«Σωκράτης αδικεί και περιεργάζεται ζητών τά τε υπό γης και ουράνια και τόν ήττω λόγον κρείττω ποιών και άλλους ταυτά ταύτα διδάσκων». «Ο Σωκράτης είναι ένοχος αδικήματος, γιατί ασχολείται με άχρηστα και περιττά πράγματα, με το να ερευνά τα φαινόμενα που συμβαίνουν κάτω από τη γη και στον ουρανό, και γιατί τα άδικα λόγια τα κάνει να φαίνονται δίκαια και τα διδάσκει και στους άλλους.» (Πλάτωνος, Απολογία Σωκράτους 19b 4)
Σε τι άραγε να αναφέρεται ο Σωκράτης;
 

Σκεφτείτε το…Άλλωστε μια άποψη είναι...

Γράφει η Eva Cat  για το THECURIOSITYOFCAT
THECURIOSITYOFCAT

THE PERSISTENCE OF A FREE PHOTON

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου